Alla samlingarAbonnemang och betalningar
Fakturaadress och betalningsmetod - Gruppkonto

Hur ändrar jag fakturaadress eller betalningsmetod för mitt gruppkonto?

Pontus Rudbo avatar
Skrivet av Pontus Rudbo
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå in på gruppkontot

För att hantera fakturaadressen och betalningsmetoden, så kan du enkelt göra det genom att följa dessa steg:

1. Logga in i www.nvr.se

2. Gå in på gruppkontot, vilket du kommer åt genom att klicka på "Tjänster". Scrolla sedan ner till gruppkontot.

3. Väl inne i gruppkontot och översikten över kopplade företag. Klicka på inställningar i fliken uppe till höger.

4. Under fliken "Fakturaöversikt" Så väljer du att klicka på "Visa" till höger om betalningshantering.

Nu är du i domänen https://billing.nvr.se/. Här kan du både ändra fakturaadress och hantera betalningsmetod.

Lägg till kort

1. Klicka på "Lägg till betalningsmetod" för att lägga till ett kort.

6. Fyll i kortuppgifterna och klicka på "Lägg till".

OBS. Önskar du betala med faktura så ska du bara se till att mailadressen under fakturerings- och leveransinformation är korrekt. Så kommer en pdf-faktura istället.

Redigera fakturaadressen

1. Klicka på uppdatera information

2. Fyll i fakturaadressen och klicka på "Spara".

OBS! Viktigt att ni anger emailadressen dit fakturan ska gå, inte någon annan email som till exempel en kontakt-email.