Alla samlingarAbonnemang och betalningar
Betalningshantering och historik

Hur hanterar jag mina betalningar och hur ser jag vad vi betalat, betalar idag och vad vi kommer att betala under nästkommande period?

Pontus Rudbo avatar
Skrivet av Pontus Rudbo
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Var hanterar jag mina betalningar?

För att hantera betalningar och se historik, så kan du enkelt göra det genom att följa dessa steg:

1. Logga in i www.nvr.se

2. Gå in på bolaget

3. Klicka på inställningar

4. Nu när du är i faktureringsöversikten, så klickar du bara på "Visa-knappen" till höger under "Betalningshantering".

Nu är du i domänen https://billing.nvr.se/. Här kan du hantera dina betalningar.

Nuvarande plan

Längst upp på sidan har du din nuvarande plan, samt årskostnad och när abonnemanget förnyas.

Betalningsmetod

Under betalningsmetod hanterar du betalningarna, genom att registrera ett kort och uppdatera faktureringsadressen.

Faktureringshistorik

Historiken för tidigare betalningar finns längst ner på sidan.