Gruppkonto

För dig som hanterar många aktieböcker, i egen regi eller för kunds räkning

Pontus Rudbo avatar
Skrivet av Pontus Rudbo
Uppdaterad för mer än en vecka sedan


Vad är ett gruppkonto och vem kan dra nytta av det?

Ett gruppkonto är din perfekta lösning i NVR och det ultimata verktyget för den som hanterar flera aktieböcker för olika bolag, antingen för egen administration eller för kunders räkning. Som till exempel: advokat- och redovisningsbyråer, private equity och investment-bolag samt företagskoncerner, oavsett storlek.

Vad är fördelarna med ett gruppkonto?

På ditt gruppkonto kan du smidigt växla mellan olika bolags aktieböcker och enkelt registrera händelser som nyemissioner, överlåtelser och aktieomstämplingar med mera. Dessutom kan du generera rapporter som aktieägaröversikter, aktieböcker och mycket mer.

Genom att ha alla bolag samlade på ett och samma ställe digitalt blir hanteringen inte bara smidigare för dig som användare utan du kan också vara säker på att allt är korrekt och uppdaterat tack vare NVR:s pålitliga plattform.

Styrelsemedlemmarna för de individuella bolagen har naturligtvis tillgång till sin egen aktiebok som observatörer om de vill inspektera den. Endast du som användare har däremot möjlighet att växla mellan de olika bolagen och hantera dem.

Fick du svar på din fråga?